Avantajele spalierelor multifuncționale BenchK

Avantajele spalierelor multifuncționale BenchK

Avantajele spalierelor multifuncționale BenchK
1. Adaugă un plus de eleganță în camera copiilor
Asociat cu lemnul natural de fag, a
re un design atractiv și creează o atmosferă unică. Concepția elegantă face ca spalierul să se potrivească perfect cu designul interior al camerei unui copil.
2. Construcție solidă
Fiecare spalier pentru gimnastică a trecut teste riguroase de siguranță. Toate elementele au fost aprobate pentru utilizare de către copii și adulți.
3. Economie de spațiu
Mobilierul sport Benchk poate fi montat pe perete sau podea, până în tavan și ocupă o suprafață foarte mică în cameră, prin urmare poate fi instalat chiar și în spații mici.
4. Certificat CE
Certificatul de conformitate este cea mai înaltă formă de încredere, confirmând calitatea bună și repetabilitatea în producție. Certificatul de conformitate este un document recunoscut în țările Uniunii Europene.
5. 10 ani garanție pentru elementele metalice
Oferim o garanție de 10 ani pentru toate piesele metalice ale barelor de perete. Ne străduim să obținem cea mai înaltă calitate a produselor BenchK.
6. O serie de utilizări
Barele de perete BenchK sunt perfecte pentru un antrenament de tip sală, de gimnastică, exerciții de întindere sau exerciții de fizioterapie. Sunt un supliment practic și indispensabil oricărui centru de reabilitare, unitate de fizioterapie sau sală de sport.
7. Asamblare ușoară
Instalarea barelor de perete BenchK este ușoară și durează puțin. Vă rugăm să vizitați canalul nostru YouTube pentru instrucțiuni video. Dacă ați ales modelul de expansiune podea-tavan, nici măcar nu este nevoie să folosiți un burghiu. Tot ce trebuie să faceți este să asamblați toate elementele împreună conform instrucțiunilor și să începeți antrenamentul.
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!